Palo-ovet

Myynti,asennus ja huolto avaimet käteen ratkaisuna

Palo-ovet

AM-Asennustiimi asentaa ja huoltaa ammattitaidolla kaikki palo-ovet. Meiltä saat niin teräspalo-ovet, liukupalo-ovet kuin taittopalo-ovet. Asennamme palo-ovia paloturvallisuusmääräyksien ja standardien mukaan (esim ei30, ei60, ei90).

Karmit ja kynnykset sisältyvät aina paloturvallisien ovien asennuksiin.

Tyypillisiä toimeksiantojemme kohteita ovat julkiset tilat, toimistot, myymälät, hotellit, liikekeskukset, sairaalat ja teollisuuden tarpeet.

Yksityisasiakkaat:
Toimitamme ratkaisuja myös yksityissektorin asiakkaiden tarpeisiin esim pannuhuoneiden palo-ovien ratkaisut saa meiltä. Jos rakennat uutta tai remontoit vanhaa niin meiltä kannattaa pyytää tarjous!

Työnäytteitä

Omakotitalon pannuhuoneen palo-oven vaihto uuteen ilman vanhan karmin poistamista. Kysy lisää oven vaihdosta info@amasennustiimi.fi!

PALO-OVIEN VARUSTUS

AM-Asennustiimi myy ja asentaa palo-ovivarusteita, muun muassa:
palonsuljin

LIUKUOVET MYYNTI,ASENNUS JA HUOLTO

Asennamme ja huollamme kaikki liukuovet, myös liukupalo-ovet. Tilatessasi AM-Asennustiimin asentamaan liukuovesi saat palvelukseesi alan ammattilaisen. Voit olla aina varma lopputuloksen olevan paras mahdollinen.

TAITTO-OVET MYYNTI,ASENNUS JA HUOLTO

Asennamme ja huollamme taitto-ovet myös paloluokituksella. Tilatessasi AM-Asennustiimin asentamaan taitto-ovesi saat palvelukseesi alan ammattilaisen. Voit olla aina varma lopputuloksen olevan paras mahdollinen.

AM-Asennustiimi myy ja asentaa ovivarusteita, muun muassa:

  AM-Asennustiimi myy ja asentaa ovivarusteita, muun muassa:

  • oven sulkijat
  • vetimet
  • painikkeet
  • lukkorungot
  • uudet saranat

Työnäytteitä

Pyydä tarjous laittamalla sähköpostia info@amasennustiimi.fi tai soittamalla 045-8841611

Ota yhtettä:

  Teemme palo-oviin littyvät asennus sekä huoltotyöt alueella

  Uusimaa: mm. Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.
  Kanta- Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä
  Päijät-Häme: Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola Hämeenkoski, Kärkölä, Lahti, Nastola, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä.
  Kymenlaakso: Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola ja Pyhtää.